Leading Smart Grid Conference in Canada

The 4DH Research Centre hosts its 2nd International Conference on Smart Energy Systems and 4th Generation District Heating. This year’s Conference takes place in Aalborg, Denmark, on 27-28 September 2016.

Den 1. april 2016 gik engrosmodellen i luften. På temadagen tager vi temperaturen og evaluerer på de første erfaringer. Der er tale om en stor omvæltning - dels it-mæssigt, men også over for kunderne. Har vi ramt det rigtige design? Og de rigtige it-løsninger? Fungerer den nye opgavefordeling?

Københavns Kommune holder sin årlige klimakonference, CPH Climate Solutions den 3. og 4. oktober 2016.

Har I helt styr på, hvordan I skal og må behandle data om jeres kunder? Kurset stiller skarpt på de eksisterende regler i persondataloven og på de nye regler i persondataforordningen.

Branchefællesskab for Intelligent Energi inviterer til workshop den 28. oktober 2016, kl. 10-15:00

Skal Danmark fortsat kunne konkurrere på energiforskning og -udvikling – ikke bare i Europa, men globalt – kræver det flere markedsklare løsninger. Det forudsætter blandt andet øget tiltrækning af privat kapital.

Mere info senere

Workshop: Kom og hør om de nyeste ELFORSK resultater inden for energirigtig adfærd

Kun for medlemmer af Branchefællesskab for Intelligent Energi.

Mødet er åbent og henvender sig derfor til både medlemmer af Branchefællesskab for Intelligent Energi og for øvrige interesserede.

Mere info senere

Avanceret Energilagring 1. dec. 2016 & Batteriseminar 30. nov. & 1. dec. 2016 I samarbejde med Lithium Balance inviterer vi til et internationalt batteriseminar den 30. og 1. december med keynote speakers fra fx Volvo og Nissan. Samtidig inviterer vi også til vores årlige konference Avanceret Energilagring den 1. december, hvor eftermiddagen er koblet sammen med batteriseminaret. Tilmelding sker særskilt til hvert arrangement.

Kan fleksibelt elforbrug i virksomheder gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig?

Kun for medlemmer af Branchefællesskabets bestyrelse.