Dato for Smart Grid-konferencen 2016 er sat til: 13.-14. september. Sted: Quality Hotel Expo, Fornebu.

Kun for medlemmer af Branchefællesskabets bestyrelse.

Intelligent Energi inviterer sammen med Energistyrelsen og Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet til smart energi workshop som led i arbejdet, der foregår i regi af Platformen for smart energi.

Leading Smart Grid Conference in Canada

The 4DH Research Centre hosts its 2nd International Conference on Smart Energy Systems and 4th Generation District Heating. This year’s Conference takes place in Aalborg, Denmark, on 27-28 September 2016.

Den 1. april 2016 gik engrosmodellen i luften. På temadagen tager vi temperaturen og evaluerer på de første erfaringer. Der er tale om en stor omvæltning - dels it-mæssigt, men også over for kunderne. Har vi ramt det rigtige design? Og de rigtige it-løsninger? Fungerer den nye opgavefordeling?

Københavns Kommune holder sin årlige klimakonference, CPH Climate Solutions den 3. og 4. oktober 2016.

Har I helt styr på, hvordan I skal og må behandle data om jeres kunder? Kurset stiller skarpt på de eksisterende regler i persondataloven og på de nye regler i persondataforordningen.

Skal Danmark fortsat kunne konkurrere på energiforskning og -udvikling – ikke bare i Europa, men globalt – kræver det flere markedsklare løsninger. Det forudsætter blandt andet øget tiltrækning af privat kapital.

Mere info senere

Kun for medlemmer af Branchefællesskab for Intelligent Energi.

Mødet er åbent og henvender sig derfor til både medlemmer af Branchefællesskab for Intelligent Energi og for øvrige interesserede.

Mere info senere

Kun for medlemmer af Branchefællesskabets bestyrelse.