Generalforsamling og årsmøde i Branchefællesskab for Intelligent Energi

D. 31 januar afholdes generalforsamling og årsmøde for Branchefællesskab for Intelligent Energi. Generalforsamling er forbeholdt medlemmer af iEnergi, mens årsmødet er åbent for alle interesserede.

Sted: MOGENS DAHL KONCERTSAL, KØBENHAVN

Dato & tid: 31. JANUAR 2018, Generalforsamling KL. 10-12 med efterfølgende frokost. Årsmøde KL. 12:30-18:00

Generalforsamling: Dagsorden udsendes senest tre uger før generalforsamlingen, hvor der er valg til bestyrelsen.

Årsmøde-tema: Digitalisering af energi- og forsyning: Muligheder og udfordringer for succesfuld disruption

Stadigt billigere adgang til grøn energi skaber stort potentiale for forretningsudvikling og åbner for nye kommercielle løsninger både til gavn for kunden og samfundet. Omdrejningspunktet for Intelligent Energis årsmøde i 2018 er Digitalisering af energi – Hvordan fremmer vi innovation og udvikling af nye kommercielle løsninger til gavn for kunden og samfundet? Vi ønsker at stille skarpt på muligheder og udfordringer for succesfuld datadreven disruption af energisektoren, hvor værdien af ny teknologi maksimeres til gavn for kunder, selskabs- og samfundsøkonomi, og hvor forsyningsselskaber formår at agere proaktivt på kundens præferencer.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen har allerede givet tilsagn om at præsentere sit og regeringens syn på denne del af vækstdagsordenen. Der vil også være oplæg fra René Kerkmeester fra TenneT omkring deres erfaringer med at anvende blockchain teknologi, og hvordan de vurderer mulighederne ved et fleksibelt netværk. Det øvrige program er under udarbejdelse.

Du kan tilmelde dig generalforsamling og årsmøde på dette link:
http://www.conferencemanager.dk/31JanuarGeneralforsamlingOgAarsmoede

Generalforsamling med frokost er forbeholdt medlemmer. Årsmødet er åbent for alle interesserede efter først-til-mølle-princippet